ΛΥΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

ΦοΣΕ και Αγορές Ενέργειας

Aνακαλύψτε αποδοτικούς τρόπους διαχείρισης του χαρτοφυλακίου σας

Πιστοποιημένοι διαπραγματευτές

Έχοντας εμπειρία ως διαπραγματευτές ενέργειας και με ένα ισχυρό προφίλ στην ανάπτυξη λογισμικού, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τόσο τις ανάγκες σας όσο και τις απαιτήσεις των αγορών.

Ενημερωμένο λογισμικό

Παραμένοντας ενημερωμένοι για όλες τις αλλαγές στις Αγορές Ενέργειας, φροντίζουμε το λογισμικό μας να ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις.

Κατασκευασμένο για εσάς

Ενισχύουμε την αποδοτικότητα των σταθμών σας με ευέλικτα εργαλεία, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στις ανάγκες του οργανισμού σας.

Μεγαλύτερος έλεγχος και ευελιξία

Προτείνουμε και προσφέρουμε ολοκληρωμένες δυνατότητες σε ένα περιβάλλον σχεδιασμένο για εσάς

Με την εμπειρία μας ως διαπραγματευτές ενέργειας, σας συμβουλεύουμε για τις υπηρεσίες που είναι χρήσιμες για εσάς, και αναπτύσσουμε μια πλατφόρμα που προσαρμόζεται σε κάθε επίπεδο της διαδικασίας συμμετοχής σας στις Αγορές Ενέργειας, από τη στρατηγική μέχρι τον τρόπο πληρωμής που εφαρμόζετε.

Ακριβείς προβλέψεις παραγωγής

Προσφέρουμε τη βέλτιστη συμμετοχή των φωτοβολταϊκών και αιολικών σταθμών στις Αγορές

Ενσωματώνουμε στο λογισμικό για ΦοΣΕ και Αγορές Ενέργειας τη στρατηγική και τις προβλέψεις παραγωγής σας, ενώ παρέχουμε και τη δυνατότητα βελτίωσής τους, μέσω νευρωνικών δικτύων και έγκαιρης ενημέρωσης για την τεχνική διαθεσιμότητα των σταθμών.

Αυτόματη υποβολή προσφορών και λήψη δεδομένων

Παραμένουμε συνδεδεμένοι με το Χρηματιστήριο Ενέργειας

Η Joule απλοποιεί τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τη συμμετοχή στις Αγορές Ενέργειας, προσφέροντας αυτόματη υποβολή προσφορών και συνεχή ενημέρωση. Σας παρέχει μια
ολοκληρωμένη πλατφόρμα, που περιλαμβάνει πρόσβαση σε δεδομένα παραγωγής και αγορών καθώς και εκτενή εργαλεία για ανάλυση της απόδοσης των σταθμών σας.