ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί

Στοιχεία επικοινωνίας

Γαρδέλη 16, Μαρούσι
Αττική 15124
210 8063371
info@joule.gr

Υποστήριξη

Αν είστε Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ) ή Παραγωγός ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να αποκτήσετε το jHub. Με μερικά απλά βήματα, θα δημιουργήσετε ένα λογαριασμό που θα περιέχει τα στοιχεία σας και θα σας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες που είναι χρήσιμες για εσάς.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο jPanel, έπειτα από επικοινωνία μαζί μας και εφόσον ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο δίκτυο φορτιστών Joule. 

Αρχικά, θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό jCharge που διατηρείτε. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το χρηματικό υπόλοιπο, που είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας jWallet, επαρκεί για την πραγματοποίηση της φόρτισής σας. Εάν δεν επαρκεί, φορτίστε το jWallet σας με το αντίστοιχο ποσό. Συνδέστε το καλώδιο φόρτισης στο αυτοκίνητό σας και στον φορτιστή. Εντοπίστε το φορτιστή στο χάρτη ή στη λίστα σταθμών φόρτισης (βεβαιωθείτε ότι επιλέξατε το σωστό σταθμό φόρτισης) και εκκινήστε τη φόρτισή σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται.

Φυσικά. Το λογισμικό μας εξατομικεύει για εσάς κάθε υπηρεσία που σχετίζεται με τη συμμετοχή σας στις Αγορές και μπορεί να προσαρμοστεί έτσι ώστε να εφαρμόζει τις δικές σας στρατηγικές συμμετοχής, καθώς και τη δική σας μέθοδο πληρωμών και κοστολόγησης.

Οι προϋποθέσεις είναι οι εξής: 

  1. Ύπαρξη ενεργού μόνιμης παροχής ρεύματος στο ΑΦΜ του αυτοπαραγωγού μέσω της οποίας τροφοδοτείται η εγκατάσταση κατανάλωσής του.
  2. Το φωτοβολταϊκό σύστημα αντιστοιχίζεται αποκλειστικά με έναν μετρητή κατανάλωσης, δηλαδή με τον μετρητή της εγκατάστασης την οποία τροφοδοτεί.
  3. Ο ενδιαφερόμενος έχει τη νόμιμη χρήση του χώρου εγκατάστασης του συστήματος.
  4. Το φωτοβολταϊκό σύστημα εγκαθίσταται στον ίδιο ή όμορο χώρο με την εγκατάσταση κατανάλωσης προς την οποία αντιστοιχίζεται.
  5. Ο ενδιαφερόμενος έχει εξοφλήσει πλήρως τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας του οικείου Προμηθευτή (ή έχει ενταχθεί σε καθεστώς ρύθμισης οφειλών).

 

Στείλτε μας μήνυμα