ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η ομάδα μας αποτελείται από νέα και παθιασμένα άτομα, τα οποία ενώνει ένας κοινός σκοπός: η αποδοτικότερη χρήση της ενέργειας. Με προσήλωση στην καινοτομία, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.    

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να αναβαθμίσουμε, μέσω της ενέργειας, τον τρόπο ζωής σας, το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας.

Εκπροσωπούμε παραγωγούς ενέργειας, στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας, και προσφέρουμε υπηρεσίες για την μεγιστοποίηση της απόδοσης τόσο για τους παραγωγούς, όσο και για τους καταναλωτές.

Βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο τα σπίτια εκμεταλλεύονται την ενέργεια, εγκαθιστώντας τον αντίστοιχο “έξυπνο” εξοπλισμό.

Συμμετέχουμε στον επαναπροσδιορισμό της μετακίνησης, κάνοντας τις μεταφορές πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Μεταμορφώνουμε τις πόλεις, καθορίζοντας εκ νέου τον τρόπο που λειτουργούν δίνοντας έμφαση σε ένα πιο καθαρό και βιώσιμο αστικό περιβάλλον.

Το όραμα μας

Keep innovating, keep moving forward (Καινοτομώντας, προς το μέλλον)

Θέλουμε:

Να προσφέρουμε ενεργειακές λύσεις σε πόλεις και σε νοικοκυριά, με βασικό άξονα τη βιώσιμη ανάπτυξη. 
 

Να συμβάλλουμε στην παροχή πιο έξυπνων ηλεκτρικών συστημάτων για όλους.

Οι βασικές αξίες μας

Στη Joule, όλες οι διοικητικές και εμπορικές μας λειτουργίες βασίζονται στην ηθική. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για το κοινό καλό, με φερεγγυότητα, στοχεύοντας στη διαμόρφωση μακροχρόνιων και ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες μας.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ!

Eλπίζουμε ότι το όραμα και η αποστολή μας σας εμπνέουν με τον ίδιο τρόπο που εμπνέουν κι εμάς. Για οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!