Το μέλλον της οδήγησης, σήμερα.

Η όλο και μεγαλύτερη ανάγκη για απαλλαγή από τις ρυπογόνες μετακινήσεις, ενισχύει ταχύτατα την αγορά της ηλεκτροκίνησης, με τις πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να σημειώνουν ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια.

Για να ικανοποιούνται οι ανάγκες αυτού του διαρκώς αυξανόμενου όγκου ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθίσταται αναγκαία η ανάπτυξη ενός πλήρως λειτουργικού δικτύου φόρτισης.

Η Joule με το εύχρηστο και έξυπνο λογισμικό της και τις ολοκληρωμένες λύσεις της, κάνει τη φόρτιση συνήθεια και την ηλεκτροκίνηση καθημερινότητα.

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μας

εφαρμογή φόρτισης jCharge​

Η εφαρμογή της Joule για τη φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο δίκτυο φορτιστών της εταιρείας και όχι μόνο. Με ένα απλό κλικ στο κινητό σας, φορτίζετε παντού.
City illustrations by Storyset

διαχειριστική πλατφόρμα jPanel​

Το έξυπνο εργαλείο διαχείρισης που προσφέρει η Joule στους ιδιοκτήτες σταθμών φόρτισης, σας επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι με το δίκτυο φορτιστών σας και να ελέγχετε πλήρως τις διαδικασίες φόρτισης.
Work illustrations by Storyset

εγκατάσταση σταθμών φόρτισης

Μέσα από το δίκτυο συνεργατών της, η Joule εγκαθιστά μια ευρεία γκάμα φορτιστών, σε ανταγωνιστικές τιμές.
Αποκτήστε τις βάσεις σταθμών της Joule και, με την πρωτοποριακή τεχνολογία και το εξελιγμένο design τους, αναβαθμίστε την επιχείρησή σας.
Transport illustrations by Storyset