ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ενέργεια, στα χέρια σας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Αντίθετα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι οποίες εξαρτώνται από την ηλιοφάνεια, τον καιρό, κ.ά., η ανάγκη του σπιτιού σας για ενέργεια είναι συνεχής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Αποθήκευση Ενέργειας, είτε παράγεται απομακρυσμένα, είτε στην οροφή του σπιτιού σας, σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό ρεύμα οποιαδήποτε στιγμή. Μάλιστα, η ενέργεια που διατίθεται προς κατανάλωση δεν επηρεάζεται ούτε από την τιμή της αγοράς, αλλά ούτε και από τις καιρικές συνθήκες, την ώρα της ημέρας, κ.ο.κ.

ΓΙΑΤΙ;

Εγκαθιστώντας μπαταρίες, οι οποίες τροφοδοτούν το σπίτι σας με ηλεκτρική ενέργεια, ενισχύετε τη βιωσιμότητα, αλλά και την αυτάρκειά του.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε τη δική σας ενέργεια, χωρίς να εξαρτάστε από άλλους παραγωγούς, αποκτώντας, έτσι, μεγαλύτερο έλεγχο και ευελιξία στην κατανάλωσή σας.

Επιπλέον, το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος ελαχιστοποιείται, καθώς το σύστημα αντλεί ενέργεια όταν αυτή βρίσκεται στη χαμηλότερη τιμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να παρεμβαίνει κάποιος πάροχος στη χρέωση. Παράλληλα, υιοθετείτε έναν πιο αυτόνομο και πιο φιλικό, προς το περιβάλλον, τρόπο ζωής.

ΠΩΣ;

Είτε έχετε ήδη ένα φωτοβολταϊκό σύστημα στο σπίτι σας, είτε είστε συνδεδεμένοι σε κάποιο δίκτυο παροχής ενέργειας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την Αποθήκευση Ενέργειας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σύστημα μπαταρίας και το λογισμικό της Joule, για τη διαχείρισή του - τόσο απλά.

Η διαχείριση της ενέργειας γίνεται με “έξυπνο” τρόπο, καθώς αποθηκεύεται όταν ο όγκος παραγωγής είναι μεγαλύτερος και πιο επικερδής για εσάς. Στη συνέχεια, σας δίνεται η δυνατότητα να τη χρησιμοποιείτε, ανάλογα με τις ανάγκες σας- ακόμα και τη νύχτα. Πρόκειται για μια ανερχόμενη τεχνολογία, με την οποία η Joule σας βοηθά να ενισχύσετε την αυτονομία και τη βιωσιμότητα του σπιτιού σας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ PROJECT MANAGER

Χριστόφορος Καραδήμας
Senior Business Development Manager
Γαρδέλη 16, Μαρούσι, 151 24, Ελλάδα
+30 210 6251511
karadimas@joule.gr

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!