Ηλεκτροκινηση για οδηγουσ

Το μέλλον της οδήγησης, σήμερα.

Καθώς η ηλεκτροκίνηση εξελίσσεται ραγδαία, τα ηλεκτροκίνητα οχήματα γίνονται πιο προσιτά και αντικαθιστούν, σταδιακά, τα αυτοκίνητα ορυκτών καυσίμων.

Ένα ηλεκτρικό όχημα (EV) εξασφαλίζει μια ευχάριστη εμπειρία οδήγησης, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα, καθώς απαιτεί λιγότερους οικονομικούς πόρους, για να λειτουργήσει- το χαμηλό κόστος φόρτισης διαφέρει αισθητά από το κόστος της βενζίνης.

Εκτός από τα οφέλη που αποκτάτε ως ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, η μετακίνησή σας γίνεται, επίσης, πιο οικολογική. Η οδήγηση ενός EV ελαχιστοποιεί τις εκπομπές ρύπων, καθώς δεν προϋποθέτει επιβλαβή, για το περιβάλλον, καύσιμα. Αντίθετα, η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για την κίνηση και τη φόρτιση ενός EV έχει ως αποτέλεσμα την αποδοτικότερη και ασφαλέστερη οδήγηση.

Φυσικά, η φόρτιση πλέον γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

H Joule, λαμβάνοντας τις ανάγκες σας ως σημείο εκκίνησης, διευκολύνει την πρόσβασή σας σε δημόσια σημεία φόρτισης. Συνεργαζόμενη με δήμους και επιχειρήσεις, εγκαθιστά και συντηρεί σταθμούς φόρτισης, συμβάλλοντας, έτσι στη διαθεσιμότητά τους σε τοποθεσίες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και είναι εύκολα προσβάσιμες. Ο συνδυασμός ιδιωτικών και δημόσιων σημείων φόρτισης δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο δίκτυο, το οποίο σας επιτρέπει να φορτίζετε το ηλεκτρικό σας όχημα στις περισσότερες περιπτώσεις και τοποθεσίες. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πια για την επαναφόρτιση του αυτοκινήτου σας κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής!                   

Ταυτόχρονα, μέσω της πλατφόρμας της Joule, αποκτάτε πρόσβαση σε εργαλεία για πιο ευέλικτη χρήση των υπηρεσιών της. Μπορείτε να πληροφορηθείτε για την κατάσταση ή το ιστορικό φόρτισης, να πραγματοποιήσετε κρατήσεις θέσεων σε σταθμούς απομακρυσμένα, να περιηγηθείτε στο χάρτη με τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης, ακόμη και να ξεκινήσετε μια φόρτιση - όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.   

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ PROJECT MANAGER

Δήμητρα Νικολαΐδου
Software Developer
Γαρδέλη 16, Μαρούσι, 151 24, Ελλάδα
+30 210 6251511
nikolaidou@joule.gr

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!