Ηλεκτροκινηση για πολεις

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της ηλεκτροκίνησης. 

Με τη βοήθεια της Joule, μπορείτε να αναπτύξετε και να λειτουργήσετε ένα εκτεταμένο δημόσιο δίκτυο σταθμών φόρτισης, προωθώντας, έτσι, τον "πράσινο" τρόπο ζωής στην κοινωνία σας. Η έξυπνη και ασφαλής τεχνολογία φόρτισης, σε συνδυασμό με τον κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό των σταθμών θα αναδιαμορφώσει την ταυτότητα της πόλης σας.

Στη Joule, αναπτύσσουμε το δίκτυο NEXUS, διαμορφώνουμε έξυπνες πόλεις - ανοίγουμε το δρόμο για ένα καινοτόμο, βιώσιμο μέλλον.

Πώς;
- Διεξάγουμε έρευνα για κοντινά σημεία όπως δημόσιους χώρους στάθμευσης, εγκαταστάσεις επιχειρήσεων, εμπορικά κέντρα, αξιοθέατα, πλατείες, λιμάνια, αεροδρόμια, κλπ.
- Θέτουμε τα αστικά κέντρα ως προτεραιότητα.
- Εξασφαλίζουμε την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.
- Έπειτα, καθορίζουμε τα βέλτιστα σημεία για την εγκατάσταση των σταθμών φόρτισης

Μόλις προκύψει ο χάρτης υποδομών, παρουσιάζουμε μια πρώτη προσέγγιση του δικτύου σταθμών φόρτισης, προτείνοντας τον αριθμό, αλλά και την ακριβή τοποθεσία τους. Αφού συμφωνήσουμε μαζί σας για το τελικό αποτέλεσμα, προχωράμε στην εγκατάσταση του εξοπλισμού. Φυσικά, όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για τη διαχείριση των υποδομών φόρτισης είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της Joule, που επιτρέπει την πρόσβαση σε δεδομένα φόρτισης και την επίβλεψη των συνδεδεμένων οχημάτων και σταθμών.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ PROJECT MANAGER

Δημήτρης Βαβουράκης
Project Manager - Electric Mobility for Cities
Γαρδέλη 16, Μαρούσι, 151 24, Ελλάδα
+30 210 6251511
vavourakis@joule.gr

Για οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!