Ηλεκτροκινηση για επιχειρησεις

Η επιχείρησή σας, σε συνεχή κίνηση. 

Θέλετε να αναβαθμίσετε τις εγκαταστάσεις στάθμευσης της επιχείρησής σας, προσελκύοντας βιώσιμες μορφές μετακίνησης; Διαθέτετε τουριστική μονάδα και θέλετε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια ευχάριστη διαμονή, χωρίς εκείνοι να ανησυχούν για τη φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων τους; Στοχεύετε απλά στην ανάδειξη της επιχείρησής σας, επισημαίνοντας την καινοτόμο και φιλική προς το περιβάλλον πτυχή της;

Επιλέγοντας τη Joule, επιλέγετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει περιλαμβάνουν την εγκατάσταση και τη λειτουργία ενός ή περισσότερων σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο χώρο εργασίας σας, που θα σας βάλουν στο επίκεντρο των επιχειρηματικών εξελίξεων και θα μειώσουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της επιχείρησής σας.

Η Joule παρέχει λεπτομερή σχεδιασμό του εξοπλισμού, με τεχνολογία αιχμής, ενώ αναλαμβάνει την εγκατάσταση, τη διαχείριση και τη μακροχρόνια συντήρησή του.

Συνδυάζοντας την προσεγμένη εμφάνιση με τη χρηστικότητα, οι σταθμοί φόρτισης θα επιφέρουν σημαντική βελτίωση, τόσο στην ταυτότητα της εταιρείας σας, όσο και στην εμπειρία των πελατών σας.

Ταυτόχρονα, μέσω της πλατφόρμας της Joule, έχετε τον πλήρη έλεγχο των σταθμών σας, αποκτώντας πρόσβαση σε δεδομένα όπως η κατάσταση ή το ιστορικό φόρτισής τους. Παράλληλα, προστίθενται στο δίκτυό μας και υποστηρίζονται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα λογισμικού, που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ευκολία όλους τους σταθμούς, αλλά και τα συνδεδεμένα ηλεκτροκίνητα οχήματα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ PROJECT MANAGER

Γιώργος Μ. Παπαθεοδώρου
Project Manager - Ηλεκτροκίνηση
Γαρδέλη 16, Μαρούσι, 151 24, Ελλάδα
+30 210 6251511
papatheodorou@joule.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε προσφορά.