ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ομάδα μας αποτελείται από νέα και παθιασμένα άτομα, τα οποία ενώνει ένας κοινός σκοπός: η αποδοτικότερη χρήση της ενέργειας. Με προσήλωση στην καινοτομία, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

KEEP INNOVATING,
KEEP MOVING FORWARD

Καινοτομώντας, προς το μέλλον.
Θέλουμε να προσφέρουμε ενεργειακές λύσεις σε πόλεις και σε νοικοκυριά, με βασικό άξονα τη βιώσιμη ανάπτυξη, και να συμβάλλουμε στην παροχή πιο έξυπνων ηλεκτρικών συστημάτων για όλους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ…

… να αναβαθμίσουμε, μέσω της ενέργειας, τον τρόπο ζωής σας, το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας.

Eξασφαλίζουμε την αποδοτική εκπροσώπηση παραγωγών ενέργειας στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας και προσφέρουμε υπηρεσίες για την μεγιστοποίηση της απόδοσης, τόσο για τους παραγωγούς, όσο και για τους καταναλωτές.

Βελτιώνουμε τον τρόπο με τον οποίο τα σπίτια εκμεταλλεύονται την ενέργεια, εγκαθιστώντας τον αντίστοιχο “έξυπνο” εξοπλισμό.

Συμμετέχουμε στον επαναπροσδιορισμό της μετακίνησης, κάνοντας τις μεταφορές πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Μεταμορφώνουμε τις πόλεις και αναδιαμορφώνουμε τον τρόπο που λειτουργούν, δίνοντας έμφαση σε ένα πιο ‘καθαρό’ και βιώσιμο αστικό περιβάλλον.

Idea illustrations by Storyset

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Χριστόφορος
Καραδήμας

Χριστόφορος Καραδήμας

Εξισορροπεί τα καθήκοντά του ανάμεσα στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και στη βελτίωση των ήδη προσφερόμενων υπηρεσιών μας. Ελέγχει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας και φροντίζει για την αποδοτική ροή της εργασίας εντός και εκτός της εταιρείας μας. Με την εμπειρία του στον τομέα της Ενέργειας και την πιστοποίησή του ως Διαπραγματευτής Ενέργειας, γνωρίζει όλα όσα χρειάζονται, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες της επιχείρησής σας.

Γιώργος
Παπαθεοδώρου

Γιώργος Παπαθεοδώρου

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και πιστοποιημένος Διαπραγμετευτής Ενέργειας, ο Γιώργος είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας. Είτε πρόκειται για ζήτημα τεχνικής ή σχεδιαστικής φύσεως, είτε για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, είναι εκεί, έχοντας πλήρη επίγνωση του πλαισίου ενός έργου. Μεταφράζει την ανάγκη σας στην πιο καινοτόμα ιδέα, ακολουθώντας την προσέγγιση που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Σπύρος
Μίχας

Σπύρος Μίχας

Είναι υπεύθυνος για τη δομή, το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα στο ευρύ φάσμα των τεχνολογικών project μας, ενώ συμμετέχει και στη διαχείριση του ενεργειακού μας χαρτοφυλακίου ως πιστοποιημένος Διαπραγματευτής Ενέργειας. Εκτός από το συντονισμό της ομάδας των προγραμματιστών, αναπτύσσει και ο ίδιος υπηρεσίες λογισμικού, με κύριους τομείς δραστηριοποίησης το σχεδιασμό βάσεων δεδομένων, την ανάλυση δεδομένων, τα νευρωνικά δίκτυα και τη μηχανική μάθηση.

Παναγιώτα
Καμπύλη

Παναγιώτα Καμπύλη

Από τη διαχείριση των οικονομικών δεδομένων μέχρι τη λειτουργικότητα των εφαρμογών, δημιουργεί τεχνολογικές λύσεις υψηλού επιπέδου. Ως πιστοποιημένη Διαπραγματευτής Ενέργειας, βοηθά τους πελάτες μας στην αποδοτική διαχείριση της ενέργειας και είναι πάντα πρόθυμη να κάνει το επιπλέον βήμα, για να βελτιώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Δημήτρης
Βαβουράκης

Δημήτρης Βαβουράκης

Αναπτύσσει το δίκτυο της Joule για τη φόρτιση Ηλεκτρικών Οχημάτων και οργανώνει τις επιχειρησιακές διεργασίες. Παραμένοντας σε επαφή με τους πελάτες μας, είναι πάντα έτοιμος να σας προσφέρει δημιουργικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Δήμητρα
Νικολαΐδου

Δήμητρα Νικολαΐδου

Εφαρμόζει τη σχεδιαστική της σκέψη για να ευθυγραμμίσει τέλεια τους χρήστες με τις υπηρεσίες μας. Με front-end κώδικα και UI/UX design, στοχεύει τόσο στη λειτουργικότητα των διαδικτυακών εφαρμογών μας, όσο και στην εμφάνιση που κάνει τη διαφορά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ